Kaspersky VPN Secure Connection downloaden voor andere platforms of OpenVPN configureren

Kaspersky VPN Secure Connection installeren op apparaten met Android, macOS of iOS of OpenVPN configureren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Menu.
  3. Selecteer Andere apparaten.
  4. Doe een van de volgende acties:
    • Scan de QR-code met de QR-scanner van uw mobiele apparaat.

Uw apparaat opent de downloadpagina voor de Kaspersky-app in uw online app store. Nadat u de app op uw mobiele apparaat hebt gedownload en geïnstalleerd, maakt de app automatisch verbinding met My Kaspersky en begint het uw apparaat te beschermen.

• Selecteer het type besturingssysteem en klik op het bijbehorende pictogram.

In de standaardbrowser wordt een venster geopend voor het downloaden van het programma voor het geselecteerde besturingssysteem.

U kunt het programma ook downloaden via de volgende links: